Book tid HER
Book tid HER

Hvem er jeg?

Jeg hedder Line Kjærsgaard Nielsen, er født i 1973 og gift med Lars. Sammen har vi 3 skønne børn.

Jeg er oprindeligt uddannet farvehandler, og gjorde karriere indenfor dette fag, indtil jeg i sin tid blev mor for 2. gang. Efter da, var  jeg  dagplejer,indtil  1. februar 2017, hvor jeg blev kranio sakral terapeut i egen klinik, på fuld tid.

For år tilbage stiftede jeg, i forbindelse med stress symptomer, bekendtskab med kranio sakral terapi (KST), som hjalp mig. Jeg fik det bedre, kom i balance igen, og blev derfor ”forelsket” i denne behandlingsform. Det måtte jeg bare lære. Og som bonus, er jeg undervejs i mit forløb også blevet gamle gymnastikskader kvit.

For knap 10 år siden begyndte min udviklingsrejse i kranio sakral terapiens verden. Familie- og arbejdsliv har bestemt farten, og har gjort, at jeg gradvist har fået KST mere og mere ind under huden. Jeg er stadig lige” forelsket” og enormt fascineret af det.

Fra starten var det primært biomekanisk KST, som jeg arbejdede med, men ultimo 2013 blev jeg præsenteret for biodynamisk KST, og blev på ny ”forelsket” Jeg har gennem et år taget uddannelsen i denne forfinede form for KST, hvilken jeg afsluttede i maj 2016. En uddannelse som har fyldt mig med endnu større fascination, og som virkelig har givet mig en stor forståelse for begrebet ”less is more”. Jo blidere jeg tilgår klientens krop, formår jeg at invitere kroppen til at slippe sine spændinger og jo større respons får jeg tilbage. Til stor glæde for klientens krop og sjæl.

Stanley Rosenberg har på et tidspunkt sammenlignet tilgangen til klienten som stiften på en grammofonplade. Hvis den trykker for hårdt giver det en masse larm. Hvis den trykker for lidt, kommer der ingen musik, men hvis trykket er lige tilpas, kommer der den skønneste musik. En rigtig god sammenligning.

Jo mere jeg arbejder med kranio sakral terapien og jo større viden, som jeg jævnligt tilegner mig gennem både kurser og diverse fagbøger om faget, jo større respekt og ydmyghed har jeg for dette fantastiske fag. Jeg glæder mig dagligt over at kunne hjælpe mine medmennesker til et bedre liv uden smerter eller andre ubehageligheder.

Når jeg ikke arbejder i min klinik, underviser jeg kommende babyterapeuter i kranio sakral terapi hos

Dansk Akademi  for Kropsterapi, og jeg underviser i efterfødselstræning, pilates og babymotorik hos min lokale gymnastikforening.

Nedenfor kan du læse, hvilke uddannelser jeg har taget.

Hos Stanley Rosenberg Instituttet i Silkeborg har jeg taget følgende fag:

Basis, kst1, kst2, kst3, kst3+, børn 0-2år, børn 3-13år samt Rosenberg teknik (bindevævsmassage). Eksamineret  marts 2015.

Hos zoneterapeutskolen Logos har jeg taget følgende fag:

Anatomi og fysiologi 2014, samt patologi (sygdomslære) 2015

Hos Niklas Patturson har jeg taget følgende uddannelse:

Biodynamic 2014/2015

Biodynamic “at mødes” 2016

Hos Lea Philip har jeg taget følgende uddannelse:

BARS

Hos dansk akademi for kropsterapi har jeg taget følgende uddannelse:

Sundhedspsykologi 2015

Klinikdrift 2015

Organmassage 2016

Organmassage 2 2017

Babyterapi 1 og 2 2016

Bindevævsmassage med sugekop 2018

KST 1, 2 og 3 2019

AMU-Uddannelse

Arbejdet med for tidligt fødte børn 2015

Hos Karsten Munk har jeg taget følgende uddannelse:

Klinikdrift 2016

Hos Lars Kjeldal har jeg taget følgende uddannelse:

Øreakupunktur (auriculoterapi) 1 0g 2 2017

Hos Instituttet for kropsterapi har taget følgende kurser:

Ben og fødder, kroppens sokkel, 1 og 2 2017

Arme og skuldre, armlines 2018

RESET 1 Rafferty Energy System of Easing the Temporomandibular joint 2019

Medlem af foreningen for kranio sakral og kropsterapeuter og RAB-godkendt siden januar 2017

Lisbeth Reinhold, Bedre funktion-bedre liv

kst særlige behov 2019

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


DSC01218-750x499